Data: 26 lipca 2025
Czytaj więcejWyświetlanie 73–96 z 797 wyników
Cydr Francuski z Bretanii – Cidre de Bretagne Brut – Val de Rance
Cena: 39.00 zł
Produkt niedostępny
Francuski ser Mimolette AOP dojrzewający 13 miesięcy
Krojony z całego kawałka
Dostępność w 24h!
Wariant:
Ser cheddar czerwony z Anglii
Ser angielski red cheddar mild to angielski ser o kruchej strukturze i delikatnym, orzechowym smaku. Red cheddar mild posiada lekką słodycz, która nadaje mu przyjemnego charakteru.
Krojony ręcznie z całego kręgu
Dostępność w 24h!
Wariant:
Ser francuski Fol Epi | W kształcie bochenku chleba z posypką z mąki
Ser okraszony prażoną mąką, w smaku jest delikatny, lekki, można powiedzieć słodki z owocowymi nutami. Idealny na kanapki jak i jako przekąska na deskę serów.
Krojony z całego kręgu
Produkt niedostępny
Spianata Calabra | Pikantne salami z Kalabrii
Krojona z całego kawałka
Dostępność w 24h!
Wariant:
Ser Munster AOP
Munster to ser podpuszczkowy pochodzący z Francji, a dokładniej z północno-wschodnich rejonów Alzacji i Lotaryngii. Produkuje się go z mleka krowiego i dojrzewa przy udziale bakterii Brevibacterium linens oraz drożdży. Charakteryzuje się intensywnym zapachem oraz pikantnym, ostrym smakiem i delikatną konsystencją.
Krojony z całego kawałka
Dostępność w 24h!
Wariant:
Włoski ser Tomino del Boscaiolo 80/90 g.
Tomino del Boscaiolo to włoski ser o kremowej konsystencji, produkowany z mleka krowiego. Charakteryzuje się delikatnym smakiem z nutami śmietankowej słodyczy oraz lekkim posmakiem dymu, który nadaje mu charakterystyczny aromat. Ser ten doskonale nadaje się do podgrzewania, dzięki czemu staje się jeszcze bardziej kremowy i aromatyczny.
Świeży ser
Cena: 12.00 zł
Dostępność w 24h!
Ser holenderski Farmcheese Schep Extra Matured – ser wiejski extra dojrzały
Ser holenderski Farmcheese Schep Extra Matured - ser wiejski extra dojrzały - jego nuty są bogate, delikatnie pikantne, z subtelnymi nutami słodkości.
Krojony z całego kręgu
Dostępność w 24h!
Wariant:
Francuski ser Coeur de Neufchatel AOP
Neufchâtel najczęściej wytwarza się w formie sercowatej, choć może mieć również kształt krążka, beczułki lub sześcianu. Posiada suchą, gładką, białą skórkę, która z czasem brązowieje. Wnętrze jest jednorodne, jasnożółte, z czasem robiące się również brązowe.
Cena: 30.00 zł
Dostępność w 24h!
Pikantna kiełbasa Sobrasada z Majorki
Cena: 34.90 zł
Dostępność w 24h!
Ser Kaltbach z truflami
Ser Kaltbach z truflami jest znany ze swojego intensywnego, głębokiego smaku, który jest równoważony przez delikatną, ale wyraźną nutę orzechową i owocową. Dodatek trufli dodaje do tego jeszcze bardziej złożonej warstwy smakowej, oferując intensywny, lekko pikantny, i nieco ziemisty smak.
Krojony z całego kręgu
Produkt niedostępny
Nduja di Calabria – kalabryjska kiełbasa pikantna
Nduja di Calabria Piccante to niezwykle intensywna i pikantna wersja tradycyjnej ndui, charakteryzująca się bogatym i głębokim smakiem. W połączeniu z wyraźną ostrą nutą, która rozgrzewa podniebienie, tworzy unikalne doznania kulinarne.
Cena: 69.00 zł
Dostępność w 24h!
Włoski ser Toma Piemontese DOP
Niebanalny ser łączący w sobie długą historię, tradycję oraz wyjątkowy smak pochodzący z regionu Piemont we Włoszech. Jest on nie tylko jednym z najbardziej lubianych, ale również jednym z najstarszych serów piemonckich
Krojony z całego kawałka
Produkt niedostępny
Tomme Chevre – Brebis (kozi i owczy)
Wnętrze sera jest pełne niesamowitego bogactwa smakowego i gwarantuje wyjątkowe doznania kulinarne. Głównym składnikiem sera jest świeże, pełnotłuste mleko kozie i owcze, które nadaje mu niepowtarzalny charakter. To połączenie dwóch rodzajów mleka nadaje serowi unikalny, intensywny smak, który jest jednocześnie delikatny i pikantny.
Krojony z całego kawałka
Dostępność w 24h!
Wariant:
Kaltbach z Alp Szwajcarskich
Kaltbach z Alp Szwajcarskich, będący jednym z ośmiu serów dojrzewających w szwajcarskich Alpach, wyróżnia się intensywnym i złożonym smakiem. W związku z wyjątkowym mikroklimatem panującym w jaskini, gdzie temperatura utrzymuje się między 10 a 12 stopniami Celsjusza, a wilgotność dochodzi do imponujących 95%, sery osiągają ostateczny szlif smakowy.
Krojony z całego kręgu
Dostępność w 24h!
Wariant:
Chorizo Ibérico de Bellota | Wieprzowina karmiona żołędziami | premium
Krojona z całego kawałka
Produkt niedostępny
Ventricina piccante | Abruzyjskie Pikantne salami
Krojona z całego kawałka
Dostępność w 24h!
Wariant:
Mus z foie gras z białym winem
Premium
Cena: 62.00 zł
Dostępność w 24h!
Włoska wędzona solona słonina Lardo Venato Salato
Krojona z całego kawałka
Dostępność w 24h!
Wariant:
Ser szwajcarski Appenzeller extra noir
Krojony z całego kręgu
Dostępność w 24h!
Wariant:
Kiełbasa Saucissons z czystej wieprzowiny
Kiełbasa Saucissons z czystej wieprzowiny są klasycznym produktem z Alp Francuskich, które wytwarzane są tradycyjną metodą suszenia mięsa w czystym alpejskim powietrzu. Dojrzewają na wzgórzach malowniczej miejscowości Chambéry.
Najwyższa jakość, prosto z Alp francuskich
Cena: 29.00 zł
Dostępność w 24h!



